Úvod » Žáci

Finálový turnaj ml. přípravek - Přeštice - 7.6. 2015

publikováno 10.06.2015

Finálový turnaj mladších přípravek

V neděli 7.6. 2015 jsme vyrazili na Finálový turnaj mladších přípravek o přeborníka okresu Plzeň-jih do Přeštic. Na turnaji bylo přihlášeno 10 mužstev z Plzně-jihu. Vítěz turnaje postupuje do krajského kola. Týmy byly rozděleny na dvě skupiny. Byly připraveny 4 hrací plochy a každý zápas trval 1 x 12min. Pořadatelé se nám chtěli asi odvděčit a tak nám nalosovali všechny zápasy hned za sebou.

Skupina „A“

Přeštice

Vstiš

Nepomuk

Chlumčany

Dvorec

Skupina „B“

Stod

Žákavá

Dobřany

Kasejovice

Chotěšov

 

Začínali jsme s týmem z Přeštic, jedním ze silnějších soupeřů. V úvodu zápasu jsme trochu zaspali a prohrávali 1:0. Náš první gól dal Dan Hornek a hned bylo veseleji. Bohužel opět jsme obdrželi branku a museli jsme dohánět ztrátu. To se nakonec povedlo a Adam Dušek nám zařídil remízu. Zápas to byl vyrovnaný a také tak skončil.

Dvorec – Přeštice 2 : 2 (Hornek D., Dušek)

 

Další tým byla Vstiš. Tady jsme nevěděli co od nich čekat. Hned ze začátku jsme zjistili, že tento tým nemá takovou kvalitu a hladce jsme ho přehrávali. Nakonec jsme nastříleli 5 branek a měli jsme ještě spoustu dalších šancí.

Dvorec – Vstiš 5 : 0 (Terč, Lukáš M. 2x, Šmerák, Dušek)

 

Následovalo derby s Nepomukem. Kluci bojovali a brzo vedli 4:0. Pak na chvíli polevili a Nepomuk snížil na 4:2. Vítězný výsledek jsme si pohlídali a nakonec ještě přidali uklidňující pátý gól.

Dvorec – Nepomuk 5 : 2 (Lukáš M., Dušek, Hornek D., Pleskač)

 

Poslední zápas ve skupině byl s mužstvem z Chlumčan. Tento tým byl herně nejlepší ze všech s kterými jsme hráli. Také po zisku největšího počtu bodů postoupil do boje o první místo. Na klucích byla znát trochu únava a tak jsme po dvou individuálních chybách prohrávali 2:0. Nic jsme nechtěli vypustit a tak kluci bojovali až do konce. Nakonec se nám podařilo snížit Danem Hornekem na 2:1, ale už nezbyl čas na vyrovnání.

Dvorec – Chlumčany 1:2 (Hornek D.)

 

Tímto jsme skončili na 3 místě v tabulce se 7 body a je velká škoda, že nám chyběl jen jeden gól a hráli jsme o medaile. Takhle jsme šli hrát o 5 místo celkově. Za soupeře jsme dostali mužstvo ze Žákavé. Po krátké přestávce jsme začali zápas. Obě mužstva byla vyrovnaná. Každé mělo několik pěkných šancí, ale každý proměnil jen jednu. Tu naši proměnil Matěj Terč poté co vybojoval balon a krásně zavěsil. Zápas skončil remízou 1:1 a rozhodovali penalty. Na ty jsme vybrali Adama Duška, Matěje Lukáše a Matěje Terče. Bohužel Matějům se nezadařilo a oba trefili brankáře. Jediný proměnil Adam. Za soupeře proměnili dva hráči a tak jsme prohráli celkově 2:1 po penaltách.

O páté místo:

Dvorec – Žákavá 1 : 2 po penaltách (Terč)

 

Po zápase nechyběla ani děkovačka našim fanouškům. Tímto výsledkem jsem se umístili na celkově 6 místě.

Konečná tabulka:

1. Chotěšov

2. Chlumčany

3. Přeštice

4. Stod

5. Žákavá

6. Dvorec

7. Dobřany

8. Vstiš

9. Kasejovice

10. Nepomuk

 

Sestava:

V bráně odchytal celý turnaj Matěj Greguš, tímto mu chceme poděkovat, že chytal výborně a celé to vydržel :-).

V poli hráli Matěj Lukáš, náš nejlepší střelec se 4 góly, Matěj Terč, Adam Dušek, Lukáš Pleskač, Tadeáš Šmerák, Lukáš Lepší, Daniel Hornek, Filip Hornek.

 

Nakonec bych rád poděkoval všem rodičům a hlavně hráčům – hráli jste výborně. (h5)(h5)

 

Příště jedeme pro pohár!!!                             (so)     SLAVOJ DVOREC       (so)

 

Trenéři: Robert Šmerák, David Lepší

Více info a fotek:

http://gustaf1980.rajce.idnes.cz/

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 21473
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • SKY TRADE

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
   12345
67 89101112
1314 1516171819
2021 2223242526
2728 293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery